سه شنبه 28 مرداد 1404-20:23 شمسی /8/19/2025 8:23:51 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:71550
  • زمان انتشار:سه شنبه 28 مرداد 1404-16:58

۱. تبدیل خودروهای پلاک مناطق آزاد به پلاک ملی برای خودروهایی که مدل آنها مربوط به سال ۲۰۱۷ میلادی به بعد بوده و در مناطق آزاد در حال تردد هستند، مجاز است و دارندگان این خودروها می توانند عوارض و حقوق گمرکی را پرداخت کرده و وارد سرزمین اصلی می‌شوند.
۶ نکته درباره واردات خودرو "از" و "به" مناطق آزاد

۲. در حال حاضر مجوز تبدیل پلاک صادر شده و وزارت صمت هم در حال ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی آن به گمرک است؛ ارزش‌گذاری این خودروها پایین‌تر از خودروهای نو و صفر است اما عوارض تبدیل پلاک مناطق آزاد به پلاک ملی، ۹۰ درصد در نظر گرفته شده است.

۳. واردات خودرو به مناطق آزاد جدید (شامل سرخس، مهران، بانه-مریوان، اینچه‌برون، اردبیل، مازندران، بوشهر، قصرشیرین، سیستان و دوغارون) فعلا در دستور کار نیست.

۴. فقط ۷ منطقه آزاد قدیم می‌توانند واردات خودرو داشته باشند؛ اما برای مناطق آزاد جدید فقط آنهایی که کل منطقه محصور باشد می‌توانند واردات خودرو داشته باشند.

۵. در حال حاضر مناطق آزاد جدید برای واردات خودرو آزادی کامل ندارند چون اگر بخواهیم آن را آزاد کند، همه سرمایه‌گذاران به سمت واردات خودرو سوق پیدا می‌کنند.


۶. فعال اقتصادی برای خودش می‌تواند خودرو وارد کند اما مثل مناطق آزاد قدیم که شرکت‌ها خودرو وارد می‌کنند و اجازه خرید و فروش به ساکنان داده شده، امکان چنین وارداتی برای مناطق آزاد جدید نیست و اجازه خرید و فروش ندارند.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین